Élet-Stílus

Jön a Metallica

Budapesten koncertezik a Metallica május 14-én. A világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese a Puskás Ferenc Stadionban lép fel World Magnetic Tour ’10 elnevezésű koncertkörútja egyik állomásaként.

A legjobb koncertbandák között számon tartott csapat negyedszerre látogat Magyarországra, a rajongók most 11 évnyi várakozás után láthatják a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta négyest.

A közlés szerint a World Magnetic Tour ’10 elnevezésű koncertkörút az idén megkezdett nagyszabású stadionturné folytatása lesz, amelyet már eddig is csaknem kétmillió ember látott világszerte. A turné 2010-es része januárban Dél-Amerikában kezdődik, majd tavasszal ér Európába.

A Live Natin Hungary tájékoztatása szerint a budapesti koncertre hat jegykategória lesz: a küzdőtéren közvetlenül a színpad előtt úgynevezett front of stage szektort alakítanak ki, ide limitált számú rajongó tud jegyet váltani. A normál állójegyek mellett még négy különböző árú ülőjegy lesz megvásárolható; ezek a színpaddal szemben, valamint az oldalirányban elhelyezkedő lelátókra szólnak, a jegy ára kifejezi a színpadtól való távolságot.

A belépőkhöz először a Metallica Fan Club tagjai juthatnak hozzá december 13-án 9 órától december 14-én 18 óráig a www.metclub.com oldalon keresztül. A nagyközönség részére a jegyárusítás december 15-én, kedden 10 órakor kezdődik a jegyirodákban.

A szervező közleményében megjegyzi: a turné eddigi állomásain rendkívül gyorsan keltek el a jegyek, “így a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt akár teltházas lehet a rendezvény”.

A Metallica várhatóan az idén összeállított programhoz hasonlót játszik majd Budapesten is, ez azt jelenti, hogy több mint kétórás koncertre és a Death Magnetic album dalai mellett a kultikussá vált slágerekre is készülhetnek a rajongók – olvasható a koncertszervező cég összegzésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik