Élet-Stílus

Ronaldo csodagólja, Owen mesterhármasa – gólok

Jókora meglepetésre lemosta a Bayern München idegenben a Juventust, és ezzel kiejtette az olaszokat. Ronaldo duplázott, Owen három gólt lőtt, a Chelsea-t kis híján megtréfálta ciprusi ellenfele a Stamford Bridge-en. Nézze meg a keddi BL-gólokat!

A Liverpool után kedd este egy újabb nagycsapat búcsúzott a Bajnokok Ligájától. A hétvégén az Intert verő Juventus hiába szerzett vezetést a Bayern ellen, a németek megalázó vereséget mértek a torinóiakra. Különösen a második német gólt szerző Olic volt elemében, idő kérdése, mikor viszi el egy angol nagycsapat.

A csoport másik meccsen a Bordeaux simán verte a csoportkört pont, illetve rúgott gól nélkül befejező Maccabi Haifát.

A B csoportban az egy védővel kiálló Manchester United állta a wolfsburgi rohamokat, és a legszebb napjait idéző Michael Owen vezérletével búcsúztatta a németeket. A farkasok egyetlen gólját az a Dzeko szerezte, aki már az Old Traffordon is betalált. Nem csoda, hogy makacsul tartják magukat a pletykák, hogy a bosnyák csatárt már januárban elviszi az angol bajnok.

A CSZKA idegenben verte a Besiktast, és így a Wolfsburgot megelőzve a második helyen továbblépett.

A C csoportban a Real Madrid megtette azt a “szívességet” az AC Milannak, hogy győzött az Olympique Marseille vendégeként, így az olaszoknak gyakorlatilag mindegy volt, milyen eredményt érnek el Zürichben, végül ott döntetlen született.A Realban duplázott Ronaldo a Marseille vendégeként, így a királyi gárda csoportelsőként ment tovább. A portugál fantasztikus szabadrúgásgólt lőtt.A Chelsea csoportjában már a záróforduló előtt eldőlt, hogy a londoniak mellett a Porto lesz ott tavasszal a BL-ben. Carlo Ancelotti csapata érthető okokból nem erőltette meg magát a Nicosia ellen.A Porto három gólt lőtt az Atléticónak, főleg a harmadik hazai találatot érdemes megnézni.

biztos továbbjutók

Bordeaux, Bayern, MU, CSZKA Moszkva, Real Madrid, Milan, Chelsea, Porto, Lyon, Fiorentina, Sevilla, Arsenal

Szerdán újabb négy csapat csatlakozik a nyolcaddöntő mezőnyéhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik