Élet-Stílus

Ribéry: nem elég erős a Bayern

A Bayern München francia középpályása szerint a csapat egyelőre nem elég erős ahhoz, hogy megnyerje a legrangosabb európai kupasorozatot.

Sokakat meglepett, hogy a kedd esti utolsó csoportmeccsén a bajor sztárcsapat játszi könnyedséggel intézte el idegenben a Juventust, és jutott be a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé.

„Nehéz megállapítani, hogy pontosan mennyire is erős jelenleg a csapat. Úgy gondolom, hogy a német bajnokságot és a kupát megnyerhetjük – nyilatkozta Franck Ribéry a Kickernek. – A BL megnyeréséhez azonban a véleményem szerint még nem vagyunk elég erősek.”

„Szerintem négy olyan csapat van jelenleg, amely jó eséllyel pályázik a végső győzelemre: a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona és a Real Madrid. Velük egyelőre nem tudjuk felvenni a versenyt.”

A német szaklapnak adott interjúban a jelenleg sérült francia Luca Toninak a helyzetére is kitért. Az olasz világbajnok támadóval nem számol a bajorok nyáron érkezett trénere, és minden bizonnyal már télen eladják a dél-afrikai világbajnokság miatt több játéklehetőségre vágyó gólvágót.

„Jó barátom Luca, és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került. Imádja a Bayernt, és remek kapcsolatot alakított ki a szurkolókkal. Nem szabadna elfelejteni, hogy két szezon 50 góllal segítette a klubott szerzett” – így a francia klasszis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik