Élet-Stílus

Három kulcsembere nélkül utazik a Loki

Három meghatározó játékosa, Vukasin Polekszics, Leandro és Rudolf Gergely nélkül utazik Lyonba a Debrecen labdarúgócsapata utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésére.

A szerdai meccs előtt utoljára edzett itthon délelőtt a Loki, majd Herczeg András klubmenedzser kijelölte az utazó keretet. Három játékos sérülés miatt nem tart a csapattal – jelentette a klub hivatalos honlapja.

A bordasérülést szenvedett Vukasin Polekszics helyett Pantics véd majd, és szintén itthon marad Leandro, aki ugyan csereként pályára lépett az MTK ellen, de nincs olyan állapotban, hogy a BL-meccset vállalni tudja. Rudolf Gergely sem utazik, a válogatott támadó térdszalagja két hete begyulladt, azóta kezelésekre jár.

Felépült ugyanakkor Feczesin Róbert, aki még a Fradi elleni meccsen ütközött a kapufával, és megsérült a térdszalagja. A támadó ott lesz Lyonban, mellett még két csatár, Adamo Coulibaly és Oláh Lóránt található a 19 fős keretben.

az utazó keret

Djordje Pantics, Verpecz István (kapusok) – Bernáth Csaba, Bodnár László, Komlósi Ádám, Mészáros Norbert, Mirszad Mijadinoszki, Szélesi Zoltán, Fodor Marcell, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Kiss Zoltán, Luis Ramos, Varga József, Szakály Péter, Laczkó Zsolt, Adamo Coulibaly, Feczesin Róbert, Oláh Lóránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik