Élet-Stílus

A Juventus elverte az Intert – videó

A címvédő Internazionale elbukta a Juventus elleni Derby d'Italiát, de még így is jókora előnnyel vezeti a tabellát. A Milan húsz perc alatt, játszi könnyedséggel elintézte a Sampdoriát.

Magabiztosan várhatja a Bayern München elleni, sorsdöntő BL-rangadót a Juventus, miután legyőzte hazai pályán az Intert. A torinóiak kezdték jobban a Derbi d’Italiát, és egy megpattanó Melo-szabadrúgással vezetést szereztek. A pálya mellett őrjöngő Mourinhót már ekkor a lelátóra küldte a játékvezető.

Pedig a portugál szakember csapata nem sokkal később, a nyáron érkezett Samuel Eto’o révén egalizált. A folytatás kiegyenlített csatát hozott, rengeteg brutális szabálytalankodással, a bíró azonban sajátos felfogásban vezette a meccset.

Egy óra elteltével Julio Cesar ügyetlen védése döntötte el a meccset: a brazil kapusról kipattanó labda Marchisióhoz került, aki elfektette védőjét, majd a kapuba helyezett. A hátralévő időben újabb szabálytalanságok, és persze állandó reklamálások tarkították a játékot, de csak az első hazai gólt szerző Melót kapott pirosat.

A másik szombat esti bajnokin a néhány hete még a középmezőnyben tanyázó Milan simán elverte a Sampdoriát, és maradt a második helyen. A gólgyártást már a 2. percben elkezdte Borriello, majd Seedorf és Pato is rövid időn belül betalált. A genovaiak erejéből szépítésre sem futotta.

serie a, 15. forduló

Juventus-Internazionale 2-1 (1-1)
Gól: Melo (20.), Marchisio (58.), illetve Eto,o (26.)
Kiállítva: Melo (86.)

AC Milan – Sampdoria 3-0 (3-0)
Gól: Borriello (2.), Seedorf (21.), Pato (23.)

Vasárnapi meccsek:
Bologna – Udinese 15 ó
Fiorentina – Atalanta 15
Genoa – Parma 15
Livorno – Chievo 15
Napoli – Bari 15
Palermo – Cagliari 15
Siena – Catania 15
AS Roma – SS Lazio 20:45

Ajánlott videó

Olvasói sztorik