Élet-Stílus

Labdarúgókat támadtak meg

Ismeretlenek rátámadtak az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo játékosaira; a Portsmouth-nál csúsznak a fizetések; a Kecskemét két idegenlégiósát is elküldte. Rövid hírek.

Idén már másodszor késnek a fizetések az angol Premier League-ben szereplő Portsmouth-nál – ezt a klub hozta nyilvánosságra egy pénteki sajtótájékoztatón.

A Blackburn Rovers elleni, hétközi Ligakupa-találkozón combsérülést szenvedett Salamon Kalou, a Chelsea elefántcsontparti támadója, aki így két hétig nem játszhat.

Edison Cavanit és Nicolás Bertolót, az olasz Palermo két játékosát megtámadták az autójukban, amiért a rendőrség nyomozást indított az ismeretlen tettesek ellen.

A Soproni Ligába 14. helyen álló Kecskemét szerződést bontott két légiósával, Roman Mitroviccsal és Goran Perakkal, mivel a szakmai stáb nem tartott igényt a játékukra.

A West Ham United 26 éves csatára, Carlton Cole ebben az évben már nem léphet pályára térdsérülése miatt, amelyet a Burnley elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett el.

A korábbi belga szövetségi kapitány, Franky Vercauteren lett a Racing Genk új vezetőedzője. A belga élvonalbeli bajnokságban 12. helyen álló együttes három magyar játékost, a kapus Köteles Lászlót, Tóth Balázst és Tőzsér Dánielt foglalkoztat.

A legendás kapus újabb elismerést kapott (MTI)

A legendás kapus újabb elismerést kapott (MTI)

Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa Prima Primissima-díjat kapott. A 83 éves klasszis az úszó Cseh Lászlót és a kézilabdás Görbicz Anitát előzte meg a voksoláson.

A Bundesliga II-ben: Augsburg-SFV Frankfurt 2-0. A hazaiaknál Torghelle Sándor a 63. percben csereként lépett pályára, honfitsársa, Szabics Imre sérülés miatt nem játszott.

Az osztrák pontvadászat 18. fordulójában: Mattersburg-Wiener-Neustadt 1-3. A Mattersburg magyar támadója, Waltner Róbert végig a pályán volt.

A holland bajnokság 16. fordulójának pénteki játéknapján: NAC Breda-Sparta Rotterdam 2-2 és Roda-ADO Den Haag 1-1. A Bredában Fehér Csaba végigjátszotta a mérkőzést, míg a Rodában Bodor Boldizsár kezdőként mintegy 69 percet töltött a pályán.

A Bundesliga 15. fordulójának nyitómeccsén: Bayern München-Mönchengladbach 2-1.

Az összeállítást partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik