Élet-Stílus

Woodsnak 300 millióba kerülhet a válás

Sokba kerülhet Tiger Woodsnak, hogy megcsalta feleségét: Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a golfozó vagyonából, ha elválnak.

Tiger Woods a világ első sportolója, akinek keresete átlépte az egymilliárd dolláros határt, a válás így akár minden idők legdrágábbja lehet. A 300 millió dollár a házasságkötés előtt aláírt szerződés értelmében járna a korábbi modellnek.

A 29 éves Elin Nordegren – aki két gyereket szült a sztárnak – a jelenlegi „listavezetőt”, a váláskor 168 millió dollárral vigasztalódott Juanita Jordant, Michael Jordan kosárlabdázó volt feleségét előzné meg – spekulált az amerikai sajtó, amely azt is tudni véli, hogy a 2004-es házassági szerződés a pár 2,6 millió dolláros házát és 22 milliós jachtját is érinti.

A világ legjobb golfozója múlt pénteken, mindmáig tisztázatlan körülmények között szenvedett kisebb autóbalesetet floridai háza előtt. A balesetet vélhetően heves házastársi vita előzte meg, amely minden valószínűség szerint azt követően robbant ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette a golfozó házasságon kívüli kapcsolatát.

Azóta a sportoló gyakorlatilag beismerte a házasságtörést és nyilvánosan bocsánatot kért családjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik