Élet-Stílus

Két Vasas-meccs is bundagyanús

A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas két őszi bajnoki találkozója is gyanússá vált. Végh Zoltán, a csapat kapusa ugyanakkor azt mondta: egyik meccsen sem tapasztalt furcsa jeleket.

Két újabb mérkőzés akadt fenn az európai szövetség (UEFA) monitoringrendszerén, amely a futballmérkőzésekre történő fogadásokat figyeli – írta a sportnapilap.

A Soproni Liga augusztus 15-én és november 7-én játszott Kecskemét-Vasas (5–1), valamint a ZTE-Vasas (4–1) mérkőzéssel kapcsolatban jelzett sárgát, illetve pirosat a rendszer. Ezek után nem lehet kizárni, hogy a két találkozó eredményét is manipulálták.

„Egyik mérkőzésen sem tapasztaltam gyanús jeleket, s azt sem gondolnám, hogy társaim közül bárki is kapható lenne csalásra” – mondta a Nemzeti Sport pénteki számában Végh Zoltán, a Vasas kapusa. „Mendemondák, egy gép adatai alapján nem szeretnék senkit megvádolni, így számomra még nincs ügy. Egyébként végtelenül csalódott lennék, ha bármelyik futballistánkról kiderülne, hogy csalt, bundázott vagy pénzt fogadott el. Ezzel nemcsak a klubot, de a szurkolókat is becsapná és szembeköpné. Ha bármi kiderül, annak súlyos következményei lesznek” – jegyezte meg a klub elnöke, Markovits László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik