Élet-Stílus

Tiger Woods elnézést kért

Múlt heti, rejtélyes autóbalesete után szerdán nyilvánosan elnézést kért családjától Tiger Woods, az amerikaiak sztárgolfozója.

“Csalódást okoztam a családomnak, és ezt teljes szívemből bánom – írta honlapján a sportág világranglista-vezetője. – Nem voltam hű az értékeimhez, és nem viselkedtem úgy, ahogy azt a szeretteim megérdemlik. Nem vagyok hibátlan, és messze vagyok a tökéletestől.”

A 33 éves, világhírű sportoló péntek hajnalban, a floridai Windermere-ben lévő háza közelében Cadillac terepjárójával előbb egy tűzcsapnak vágódott, majd elvesztette uralmát az autója felett, és egy fának ütközött. A légzsák a kocsi alacsony sebessége miatt nem nyílt ki, a félig öntudatlan sportembert állítólag neje, Elin Nordegren szabadította ki, miután egy golfütővel betörte az ablakot. Woodsot a legközelebbi, ocoee-i kórházba szállították, ellátták, majd megfigyelés után kiengedték. Az arcán szenvedett kisebb sérüléseket, és az első vizsgálatok szerint nem volt alkoholos befolyásoltság alatt.

Az eset előtt két nappal a National Enquirer című lap azt közölte, hogy Woods összeszűrte a levet egy New York-i éjszakai lokál alkalmazottjával, és együtt utazott vele néhány hete egy ausztráliai versenyre. A Us Weekly ugyanakkor azt írta: egy Los Angeles-i pincérnő állítja azt, hogy 31 hónapig viszonya volt a játékossal.

Az amerikai bulvársajtó tudni véli, hogy Elin Nordegren az állítólagos affér miatt csúnyán összeveszett a férjével, tettleg bántalmazta őt, és a házból utána rohanva – még az ütközés előtt – verte be a kocsi ablakát az ütővel. Rendőrségi források szerint az autóban nem voltak vérnyomok, így elképzelhető, hogy Woods még a házban szerezte a sérüléseit.

Szerdai közleményében Woods hangsúlyozta: a továbbiakban zárt ajtók mögött kívánja tisztázni a történteket a családjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik