Élet-Stílus

Itt az első magyar iPhone-híroldal

Elérhető az FN.hu iPhone-verziója! Néhány óra alatt a legnépszerűbb híralkalmazás lett az FN.hu a magyarországi iPhone tulajdonosoknál. Megelőzte a New York Times és a Yahoo! letöltését is! Hírek percről percre, mindig!

Alig 24 órával a kikerülését követően azonnal a letöltési lista élére ugrott az ingyenes FN.hu iPhone-alkalmazás. Az FN.hu az első, magyar nyelvű hírportál, amely bekerült az Apple hivatalos online áruházába az AppStore-ba.

Az Apple termékek világméretű hipermarketében – amelyet eddig több mint 2 milliárd alkalommal kerestek fel – jelenleg több mint 100 ezer alkalmazás érhető el. Mostantól az iPhone telefonokra és iPod Touch eszközökre készített FN.hu is letölthető innen, a megszokott minőségben és sebességgel nyújtva könnyű hozzáférést a legfontosabb napi hírekhez.Az oldalon tematikus csoportosításban böngészhetők a cikkek, így a legfontosabb bel- és külpolitikai, gazdasági és sportesemények, valamint a kultúra a technika és a tudomány aktualitásai.


A hírfolyam mellett a felhasználók a telefonjukba épített GPS segítségével egy gombnyomással pozicionálhatják magukat, majd tartózkodási helyüknek leginkább megfelelő időjárás-előrejelzést kérhetnek az oldal segítségével. Az előrejelzés órára bontva vagy akár a következő 7 napra előretekintve is elérhető.

Képgaléria

Képgaléria

A gazdasági hírek mellé is társul külön szolgáltatás. Grafikonok segítségével napi, heti és havi nézetben követhető a BUX, a budapesti tőzsde értékpapírjainak árfolyamai, illetve elérhetőek a legfontosabb valuták aktuális árfolyam-információi is.

Az FN.hu alkalmazás letölthető innen!

Az FN.hu a Mozi24 moziműsor után a Sanoma Budapest Zrt. második iPhone platformra készített alkalmazása.

Olvasói sztorik