Élet-Stílus

Tesz a szurkolókra a Fradi-vezér

Közel két hétig próbálkoztunk azzal, hogy kérdéseket tegyünk fel Berki Krisztiánnak, a Fradi sportigazgatója azonban nem hajlandó válaszolni.

Csaknem két hete tervezzük, hogy interjút készítünk Berki Krisztiánnal, ám a legnépszerűbb magyar klub egyik prominense eddig nem állt kötélnek, ugyanakkor ezzel nem az FN.hu munkatársainak, hanem saját szurkolóinak mutatott fityiszt, miután meg sem próbált válaszolni a drukkereket – minden bizonnyal – érdeklő felvetéseinkre.

Az erőfeszítéseink ellenére a sportigazgatót nem tudtunk elérni. A klubnál Szokai Imre Márton marketing-vezetőhöz irányítottak bennünket, aki közölte, hogy e-mailben küldjük el a kérdéseinket Berki Krisztián részére, ami már önmagában is meglepő – úgy látszik, hogy ez az angol modell…-, ugyanakkor a kérésnek eleget tettünk, és vártuk a ferencvárosi sportvezető jelentkezését.

Végül aztán mi emeltük meg ismét a telefont, és múlt péntekre „kicsikartunk” egy időpontot, de az indulás előtt azt kérték tőlünk, várjunk, mivel Berki az MLSZ-ben van, és a megbeszélés elhúzódhat, majd szól, mikor vegyünk az irányt az Albert Stadion felé. Mivel ez azóta sem történt meg, válaszok helyett csak a kérdéseinket tudjuk megosztani az olvasóval. Amennyiben – az általános témákat feszegető – kérdéseinkre Berki Krisztián mégiscsak válaszolni kíván, rajtunk nem múlik, készséggel helyt adunk a mondatainak.

Kérdések, melyekre egyelőre nem érkezett válasz:
A télen milyen játékosok érkezése várható?

Lesznek olyan játékosok, akiket elküldenek?

Hosszú távon ki irányítja az edzéseket?

Mit terveznek a balhés szurkolók megfékezésére?

Mikor kezdődik el új stadion építése?

A sportigazgató hatásköre miben változik azzal, hogy két angol segítőt kap?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik