Élet-Stílus

Napokon belül eldől Nagy László sorsa

Lejárt a határidő, amelyet Csoknyai István szövetségi kapitány adott a barcelonai idegenlégiósnak. Nagy László újabb haladékot kért, a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, hogy leghamarabb szerdán, de még ezen héten közli a döntését.

Nagy Lászlótól, a Barcelona átlövőjétől december elsejéig várt választ Csoknyai István szövetségi kapitány, hogy vállalja-e a játékot a januári ausztriai Európa-bajnokságon. A játékos spanyol klubja szeretné elérni, hogy Nagy vegye fel az állampolgárságot, és a magyar helyett inkább a spanyol válogatottban szerepeljen.

Amennyiben Nagy ott lesz magyar színekben az ausztriai Eb-n, akkor minden bizonnyal nem vehet részt spanyolként a 2012-es londoni olimpián a kötelező hároméves kivárás miatt.

Döntés azonban továbbra sincsen, a játékos a Nemzeti Sportnak az üggyel kapcsolatban ennyit mondott: “Magam is szeretném lezárni ezt a kérdést. A következő napokban még tárgyalok néhány emberrel, és leghamarabb szerdán válaszolok a kapitánynak.”

Csoknyai kapitány még szeptemberben úgy nyilatkozott az FN.hu-nak, hogy nem probléma, ha elhúzódik a döntés: “Laci esetében még akkor sincs késő, ha néhány héttel az Eb rajtja előtt jelentkezik játékra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik