Élet-Stílus

Marion Jones kosaras lesz

Az idén Európában, majd jövőre az észak-amerikai profiligában szeretne kosarazni Marion Jones, az amerikaiak botrányos előéletű sprintersztárja.

Dan Hughes, az észak-amerikai női profi kosárlabdaligában (WNBA) szereplő San Antonio Silver Stars vezetőedzője hétfőn megerősítette, hogy a 34 éves atléta – akit tavaly szeptemberben engedtek ki a börtönből – október óta a csapat edzéseit látogatja.

„Érdekes kirándulás lenne, több fiatalhoz eljuthatna az üzenetem, és kaphatnék egy második esélyt – jelentette ki Marion Jones, akitől nem idegesen a sportág, 1994-ben kosaras bajnoki címet nyert az Észak-Karolinai Egyetem diákjaként. – A télen Európában játszanék, majd szeretnék pályára lépni a nyár elején rajtoló amerikai profiligában is.”

Az atlétikában világbajnok kétgyermekes anya 2007 októberében vallotta be, hogy 1999 és 2001 között doppingszereket használt. Ezt követően elvették a sydneyi olimpián nyert három arany- és két bronzérmét, majd tavaly januárban bebörtönözték hamis tanúzásért, csekkhamisításért valamint tiltott szerekkel való visszaélésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik