Élet-Stílus

Már megvannak a jövő év legjobb kütyüi

Nem egészen véletlenül, kiszivárgott a 2010-es Las Vegas-i vásár innovációs díjazottjainak listája. A jövő szórakoztató elektronikai termékeit – szakmai zsűri véleménye alapján – a CES szervezője, a CEA jutalmazta.

Az autóiparban már megszokhattuk, hogy úgy fél-háromnegyed évvel az új modellek megjelenése előtt, úgynevezett kémfotókon elkezdhetjük az ismerkedést az új formákkal. Nincs ez másképp a szórakoztató-elektronikai gyárak esetében sem.Az idei CES (Consumer Electronics Association) zsűrije, az Industrial Designers Society of America (IDSA) védnökségével, mérnökökből, független dizájnerekből és újságírókból állt.

Az Innováció Legjobbjai díjat harminchat különböző kategóriában az ő végső döntésüknek megfelelően azok a szórakoztató elektronikai finomságok nyerhették meg, amelyek valamilyen okból meghatározóak lehetnek a 2010-es évben.

Izelítő a 2010-es CES nyertesekből - KÉPGALÉRIA

Ízelítő a 2010-es CES nyertesekből – KÉPGALÉRIA

A termékkategóriák a szórakoztató elektronika majdnem minden területét lefedik, legyen audio vagy video technológia, képalkotás, játék, szoftver vagy hardver, illetve online megoldás és így tovább. A kitüntetett termékeket a Las Vegas-i Konferencia Központ grandiózus lobbijában közszemlére is teszik.

A teljes lista.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik