Élet-Stílus

Edzősors: szívműtét és hosszabbítás

A Blackburnt irányító Sam Allardyce-on úgynevezett angioplasztikát hajtottak végre, kollégája, Roy Hodgson pedig pénteken kijelentette, hogy Gera Zoltánék edzője marad. Rövid hírek.

A Premier League-ben jelenleg 10. helyen álló Fulham menedzsere, Roy Hodgson kijelentette, hogy meghosszabbítja az idény végén lejáró szerződését klubjával.

A spanyol élvonalban vitézkedő Sevilla januártól kölcsönadta az Atalantának uruguayi támadóját, Javier Chevantónt, aki fél évig szerepel majd az olasz csapatnál.

Sorsoltak a Magyar Kupában: az elődöntőben az Újpest a Zalaegerszeggel, a címvédő Budapest Honvéd pedig a Debrecen-MTK párharc győztesével mérkőzik majd meg.

Az Arsenal 20 esztendős balhátvédje, Kieran Gibbs három hónapig nem játszhat, miután kedden, a Standard Liége elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérülést szenvedett.

Obafemi Martinst, a Wolfsburg 25 éves nigériai válogatott támadóját műteni kell régóta húzódó sípcsontgyulladása miatt, és az őszi szezonban már nem léphet pályára.

Sam Allardyce, a Blackburn Rovers menedzsere angioplasztikán esett át – ami egy műtéti beavatkozás, amelyet szívbetegeknél alkalmaznak értágításra. Az 55 esztendős szakember szombaton hagyhatja el a kórházat, és előreláthatólag a december 5-én esedékes Liverpool elleni Premier League-találkozón már a kispadra is leülhet.

Scott Brown kidőlt a sorból (MTI/EPA)

Scott Brown kidőlt a sorból (MTI/EPA)

A skót bajnokságban jelenleg második Celtic Glasgow két játékosa, Scott Brown és Shaun Maloney sem játszhat két hónapig kiújuló boka-, illetve Achilles-ín-sérülése miatt.

A Bundesliga 14. fordulójának pénteki játéknapján: Bochum-1. FC Köln 0-0.

Az Eredivisie 15. fordulójának nyitómeccsén: Sparta Rotterdam-PSV 2-3. Dzsudzsák Balázs végig játszott, és góllal, gólpasszal segítette a PSV Eindhovent.

A belga élvonal 16. fordulójának nyitómeccsén: Anderlecht-Kortrijk 1-0. A hazaiak védője, Juhász Roland szerezte a győztes gólt, és végig a pályán volt.

Az osztrák élvonal 17. fordulójának nyitómérkőzésén: Ried-Mattersburg 0-0. A vendégeknél Waltner Róbert kezdő volt, és a 81. percben cserélték le.

A német másodosztály 14. fordulójának pénteki játéknapján: Karlsruhe-Koblenz 2-1. Stieber Zoltán, a Koblenz középpályása kezdőként végigjátszotta a találkozót.

A hírcsokrot partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik