Élet-Stílus

Megvannak a Mercedes újoncai

A Forma-1-es csapatok a jövő héten Jerezben utánpótlástesztet tartanak, már azt is tudni, hogy a Mercedes kiknek ad lehetőséget.

Az F1-es csapatok a jövő héten a spanyolországi Jerezben tesztelnek, de az autókat nem az állandó versenyzők vezetik, hanem az ifjú tehetségek és a tartalékosok kapnak lehetőséget.

A Red Bull, a Toro Rosso, a Williams, a Ferrari, a Renault, a Force India és a BMW kiválasztottjait már bejelentették, de a Mercedes csak most árulta el, hogy kik ülnek majd az autóikba.

Egyikük a svéd Marcus Ericsson (kis képünk) lesz, aki 2009-ben megnyerte a japán F3-as bajnokságot, a télen pedig a GP2 Asiában indul, míg a másikuk már rutinos pilóta: a 2006-os brit Forma-3-bajnok, a GP2-ben is megfordult, 2009-et az IndyCarban versenyző Mike Conway lesz.

A 26 éves angol – akiről a nagyobb kép a Hungaroringen készült, egy kicsúszását követően – korábban már a Mercedes és a Brawn elődjénél, a Hondánál tesztelt többször is. A McLaren terveiről továbbra sem tudni, de valószínű, hogy a wokingiak az állandó tesztpilótájukat, Gary Paffettet küldik pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik