Élet-Stílus

Polekszics és Rudolf volt a legjobb

A goal.com internetes szaklap szerint a Debrecenből Vukasin Polekszics és Rudolf Gergely nyújtotta a legjobb teljesítményt a Liverpool ellen 1-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-meccsen.

A labdarúgókat 1-10-ig osztályozó weboldal szerint a debreceniek többsége átlagos teljesítményt nyújtott, heten csupán ötös „érdemjegyet” kaptak. A goal.com Rudolf Gergely és a kapus Vukasin Polekszics játékát értékelte a legtöbbre, hetesre.

Az indoklás szerint a csatár „jól mozgott, különösen a második félidőben, amikor mélységből indult”, és helyzete is volt, míg a montenegrói légiós – bár a „a gólnál talán kissé későn reagált” -, több nagy védéssel bizonyult a Debrecen egyik legjobbjának.

A liverpooliak többsége a közepesnél valamivel jobb teljesítményt produkált, Lucas Leiva és Dirk Kuyt alulról, Javier Mascherano, valamint David Ngog pedig felülről lógott ki a sorból. Utóbbi a mezőny legjobbja volt, és a nyolcas érdemjegyet nem csupán azzal érdemelte ki, hogy a 4. percben győztes gólt szerzett – a goal.com szerint végig ő volt a Liverpool leglelkesebb és legveszélyesebb labdarúgója a Budapesti éjszakában.

BL, E csoport, 5. forduló:
Debreceni VSC-Liverpool 0-1

Osztályzatok
Debrecen: Polekszics 7 – Bodnár 6, Mészáros 6, Mijadinoszki 5, Fodor 5 (Dombi 6) – Szélesi 5, Kiss Z. 5 – Szakály 5 (Coulibaly 5), Czvitkovics 5, Laczkó 6 – Rudolf 7
Liverpool: Reina 6 – Johnson 6, Carragher 6, Agger 6, Insúa 6 – Kuyt 5, Lucas 5, Mascherano 7, Aurelio 6 (Dossena – ) – Gerrard 6 (Aquilani – ) – Ngog 8 (Benajun 5)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik