Élet-Stílus

Fizetnek a játékosok a kilencgólos verés után

A hétvégén megalázó 9-1-es vereségét elszenvedő Wigan-játékosok kifizetik az őket Londonba elkísérő szurkolók jegyeit.

Vasárnap a Premier League történetének második legnagyobb arányú vereségét szenvedte el a Wigan együttese a White Hart Lane-en. (A csúcstartó ebben a kategóriában az 1995-ös Manchester United-Ipswich összecsapás 9-0). A szünetben még csak 1-0-ra vezetett a Tottenham Hotspur, a fordulás után viszont az ötgólos Jermaine Defoe vezérletével még nyolcat hintettek a londoniak, a vendégek erejéből csak egy szépítő találatra futotta.

A Manchester környéki kiscsapat játékosai egy nappal a történelmi vereségét követően a klub hivatalos honlapján jelezték, hogy szeretnék némileg kárpótolni az őket elkísérő szurkolókat. „Úgy érezzük, hogy cserbenhagytuk a drukkereket – így a csapatkapitány Mario Melchiot – Tartozunk nekik annyival, hogy visszafizetjük a jegyek árát. Ezzel a gesztussal szeretnénk meghálálni a hűségüket.”

„Sokat nem tudok hozzáfűzni. Szégyelljük magunkat a történtekért, de mostantól már csak a következő, Sunderland elleni bajnokira koncentrálunk” – tette hozzá a holland válogatott védő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik