Élet-Stílus

Totti hármat lőtt Komanéknak – videó

Az Inter továbbra is a mezőny előtt száguld, az üldözők közül a Milan gólzáporos meccsen szerzett három pontot, a Sampdoria is nyert, a Genoa viszont botlott. Totti 22 perc alatt hármat vágott a Barinak, ahol Koman egy félidőt játszott.

Zsinórban négy megnyert meccsel a háta mögött érkezett a San Siróba a Cagliari, amely a játéka alapján újabb három pontot érdemelt volna az AC Milan ellen. A szárdok mindvégig egyenrangú ellenfelei voltak az AC Milannak, amely elsősorban jobb helyzetkihasználásának és klasszisainak köszönhette a győzelmet.

Az első félidő álomfocit hozott, a korán hátrányba került Cagliari megérdemelten fordított, majd a szünet előtt két hazai villanás után ismét a Milannál volt az előny (3-2). A második félidő elején a milánóiak időnként brillíroztak (különösen Ronaldinho, Pato, Seedorf és Borriello volt elemében), és egy jogos tizenegyest értékesítve kétgólos előnyt szereztek. A Cagliari viszonylag hamar szépített, majd a hajrában is “nyomott”, de egyenlítenie már nem sikerült.

Győzelmével a Milan feljött a táblázat második helyére, de a Juventus már akkor is visszaelőzi, ha este ikszel az Udinesével.

A Roma-Bari meccsen visszatért sérüléséből Francesco Totti, akinek félóra sem kellett a mesterhármashoz a Bari ellen. A déliek a korábbi 12 mérkőzésükön csak 7 gólt kaptak – az Olimpicóban 28 perc alatt hármat. A szünetben a Bari trénere pályára küldte Koman Vlagyimirt is, aki a hajrában begyűjtött egy sárgát.

A Roma pontszámban beérte a Barit, de rosszabb gólkülönbsége miatt megelőzni nem tudta.

serie A, 13. forduló

AS Roma-Bari 3-1 (3-0)
Gól: Totti (7. – 11-esből, 14., 28.), illetve Andreolli (73. – öngól)

Livorno-Genoa 2-1 (1-0)
Gól: Lucarelli (21.), Pulzetti (93.), illetve Criscito (63.)

AC Milan-Cagliari 4-3 (3-2)
Gól: Seedorf (5.), Borriello (38.), Pato (40.), Ronaldinho (62. – 11-esből), illetve Matri (9.), Lazzari (30.), Nene (69.)

Napoli-SS Lazio 0-0

Palermo-Catania 1-1 (1-0)
Gól: Migliaccio (4.), illetve Barrios (55.)

Sampdoria-Chievo 2-1 (1-0)
Gól: Rossi (19.), Pazzini (64.), illetve Mantovani (80.)

Siena-Atalanta 0-2 (0-2)
Gól: Tiribocchi (54.), Acquafresca (68. – 11-esből)

Szombaton játszották:
Fiorentina-Parma 2-3
Bologna-Internazionale 1-3

Később:
Juventus-Udinese 20:45 ó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik