Élet-Stílus

Ismét kórházban a musicalkirály

Ismét kórházba került Andrew Lloyd Webber zeneszerző, mivel a prosztatarákja miatti operációt követően krónikus fertőzés lépett fel nála.

Az azonnali beavatkozást igénylő komplikáció ellenére a 61 éves Webber műtéte sikeres volt – olvasható a zeneszerző honlapján.

Lloyd Webber egy hónapja jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Reményei szerint a jövő év elején már visszatérhet a munkába. A zeneszerző legújabb, Love Never Dies (A szerelem örökké él) című musicaljét, az Operaház fantomjának folytatását márciusban mutatják be a londoni West Enden.

Tervei között szerepel az is, hogy a BBC csatorna új műsorában keresi majd a megfelelő művészeket Dorothy és Toto szerepére az Óz, a nagy varázsló színházi produkcióhoz.

Lloyd Webber a londoni West End színházi negyedének legnagyobb mecénása is: hét londoni színházat birtokol, és egyike a nemzetközi showbiz leggazdagabbjainak. A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről évente összeállított lista – Rich List – idei kiadása 750 millió fontra (215 milliárd forint) becsülte vagyonát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik