Élet-Stílus

Hátrányból nyert a Loki

A címvédő Debrecen hajrában szerzett góllal győzött a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójából elhalasztott és pénteken bepótolt mérkőzésen.

A Panathinaikosz elleni EL-mérkőzés miatt halasztották el a Honvéd mérkőzését, így a pénteki esti találkozón csak azok léphettek pályára, akik augusztus elején a klubjuk alkalmazásában álltak. Bodnár László, Szélesi Zoltán, Mirszad Mijadinoszki, Laczkó Zsolt, Luis Ramos és Feczesin Róbert sem játszhatott a Debrecenben.

Az első félidőben Leandro bődületes kapufáját követően nem sok minden történt, és a fordulás után sem javult a helyzet. A sűrű ködben lejátszott meccs második félidejében a kispestiek birtokolták többet a labdát, komoly lehetőség azonban egy darabig ugyanúgy nem adódott, mint korábban.

A Honvéd aztán váratlanul vezetést szerzett egy szöglet utáni Abraham-fejessel, s ettől “felébredt” a Loki. Leandro majd a hajrában a válogatott Rudolf megfordítrotta a meccset, pedig a brazil-magyar sérülése és a korai cserék miatt tíz emberrel fejezte be a meccset a vendégcsapat.

soproni liga, 3. fordulóból halasztott mérkőzés

Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 1-2 (0-0)
Gól: Abraham (68.), illetve Leandro (76.), Rudolf (91.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik