Élet-Stílus

Három vereség után nyert a Loki

Megtört a Loki rossz sorozata, a BL-ben is érdekelt bajnoki címvédő hazai pályán egy góllal győzte le az újonc Kecskemét csapatát a Soproni Liga 15. fordulójában.

A válogatott Rudolf Gergellyel a kispadon kezdett a Debrecen, amelynek mindenképpen győznie kellett, hogy ne szakadjon le nagyon az éllovasoktól. Ehhez képest az első 20 percben meglepően gyengén játszott Herczeg András csapata, és ehhez partner volt a vendégcsapat.

A félidő derekén aztán egy szép Oláh-sarkazás után Czvitkovics Péter 15 méterről bevette a vendégek kapuját. A gól után sem pörgött fel a játék, a szünetig nem is történt már semmi.

Fordulás után egy sokkal agilisabb, agresszívabb csapatnak szurkolhatott a hazai közönség, de újabb gól már nem született. Coulibaly, Rudolf és Oláh is bebiztosíthatta volna idő előtt a győzelmet, ám csak a lefújás pillanatában lélegezhettek fel a drukkerek.

A szerzett három ponttal tízpontosra olvadt a Loki hátránya az éllovas Videotonnal szemben, amely azonban már két meccsel többet játszott.

soproni liga, 15. forduló

DVSC-TEVA – Kecskeméti TE-ERECO 1-0 (1-0)
Gól: Czvitkovics (27.)

Pénteken játszották:
Ferencváros-Budapest Honvéd 0-0

Szombat:
Videoton FC-Győri ETO FC 15 ó
Paksi FC-Szombathelyi Haladás 16 ó
Nyíregyháza Spartacus FC-ZTE FC 16 ó
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 16 ó
Vasas-Újpest FC 17:30 ó

Vasárnap:
Kaposvári Rákóczi-Lombard FC Pápa 17:30 ó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik