Élet-Stílus

Button a McLarennél járt

Kimi Räikkönen képviselői után Jenson Button és menedzsere is a McLaren wokingi központjába látogatott. Vajon ki lesz Lewis Hamilton csapattársa?

A Ferraritól szezon végén távozó finn Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson szerdán volt Martin Whitmarsh McLaren-csapatfőnök vendége Wokingban, néhány nappal később viszont a brit Jenson Button is meglátogatta a csapat központját.

A Guardian című brit lap szerint a világbajnok versenyzőt és menedzserét, Richard Goddardot Whitmarsh vezette körbe a gyárban. A lap ehhez azt is hozzáteszi, hogy információja szerint a Ross Brawnnal, jelenlegi istállójának csapatvezetőjével megegyezni nem tudó Button első számú jelöltté lépett elő a McLaren-nél, amely Lewis Hamilton csapattársát keresi, míg Räikkönen és Nick Heidfeld csak utána következik a listán.

Noha a McLaren szóvivője azt mondta, hogy Button egyszerűen csak egy udvariassági látogatásra ugrott be Wokingba, több brit lap is arról ír, hogy a két fél tárgyalásai nagyon jól haladnak, és akár már a jövő hét elején aláírhatják a szerződést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik