Élet-Stílus

Robinho nem foglalkozik a Barcelonával

A Manchester City alkalmazásában lévő Robinhónál egyelőre nem téma a Barcelona, a 25 éves brazil játékos a visszatérésre, a játékra koncentrál.

Hetek óta tartja magát a hír, hogy Robinho a télen kölcsönbe, a szezon végén pedig végleg a Barcelonához kerülhet. A jól értesülések szerint ez ügyben még ezen a héten tárgyalóasztalhoz ülnek a katalán csapat és a Manchester City képviselői. Robinhót azonban hidegen hagyja a dolog, egyelőre nem foglalkozik az esetleges átigazolásával.

„Jól érzem magam a jelenlegi klubomban. Egyébként az emberek sokat beszélnek, de az igazság az, hogy momentán a visszatéréssel, a játékkal foglalkozom” – mondta az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódó, korábban a Realban is megfordult labdarúgó, aki tagja az Anglia és az Omán elleni felkészülési mérkőzésekre készülő brazil válogatott keretének.

Ha már itt tartunk: Mark Hughes, a City menedzsere nem örülne, ha játékosa az említett találkozókon pályára lépne, miután nyolc hét alatt mindössze egyszer tréningezett klubjával. „Ki akarok maradni a City és a válogatott vitájából. Kötelességem, hogy itt legyek, így rendelkezik a FIFA vonatkozó szabálya is” – jegyezte meg Robinho.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik