Élet-Stílus

Overdose nyugalomra vágyik

Overdose már nem beteg, s a magyar csodaló tulajdonjoga és futtatási joga továbbra is Mikóczy Zoltáné - közölte szerdán a PannoniaOverdose.hu.

Overdose Magyarországon van. Hazahozataláról Mikóczy Zoltán tulajdonos még romániai utazása, elfogása előtt intézkedett. Angliában személyesen beszélte meg a hazajövetel részleteit az istálló angol tulajdonosával, s kifizette a ló kint tartózkodásának költségeit.

Jelenlegi, ügyintézésben korlátozott helyzetében – előzetes letartoztatásban várja a másodfokú ítéletet – írásbeli nyilatkozatot tett ügyvédje ellenjegyzésével, melyben felkérte azokat a személyeket, akik számára garanciát jelentenek e nehéz napokban, és Overdose további sorsának intézésében. Ez a „csapat” intézi a ló tartásával, elhelyezésével kapcsolatos ügyeket mindaddig, amíg azt a tulajdonos nem tudja visszavenni saját kezébe – írta közleményében szerdán a PannoniaOverdose.hu.

A ló tulajdonjoga és futtatási joga továbbra is Mikóczyé. A megbízott menedzsment semmiféle tulajdonjoggal nem rendelkezik és a jövőben sem fog. Számukra – megbízásuk alapján – az a fontos, hogy Overdose nyugalomban tudjon telelni, hogy tavasztól újra elkápráztathassa teljesítményével a világot. A kijelölt csapat munkáját mindenfajta ellenszolgáltatás és honorárium nélkül végzi. Az Overdose jelenlegi tartásával kapcsolatos költségeket Mikóczy családja és a megbízott személyek közösen állják.

Újra itthon - galéria

Újra itthon – galéria

Mikóczy Zoltán nem igényelt semmiféle segítséget az Nemzeti Lóverseny Kft-től. A menedzsment – amely kapcsolatban áll a ló tulajdonosával, s vele egyeztetve intézi Overdose sorsát – köszönettel tudomásul veszi az NL Kft. azon felajánlását, hogy amennyiben szükség van rá, segítik őket.

Overdose már nem beteg. Nincs szüksége semmiféle kezelésre, csak kontrollra.
Azt kell megvárni, hogy a pata szarurétege még két centimétert növekedjen. Ez hozzávetőlegesen még két hónapot vesz igénybe és ezután kezdi el a kíméletes munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik