Élet-Stílus

Nem lesz edzőváltás Madridban

A Real Madrid vezetősége továbbra is bízik Manuel Pellegrini edzőben, annak ellenére, hogy a csapat szégyenszemre kiesett a Spanyol Király Kupában.

A 32 között a harmadosztályú Alcorcon 4-1-es összesítéssel intézte el a Realt, amelynél a szezont megelőzően még triplázásról beszéltek – kiváltképp azok után, hogy Florentino Perez elnök a nyáron több mint 250 millió eurót költött a gárda megerősítésére.

Igaz, sokan amondóak, még az ifikkel is ki kellett volna verni az Alcorcont…

A kínos kupafiaskó ellenére nem lesz edzőváltás a klubnál, a jól értesültek hiába vélték tudni, hogy a kiesés Manuel Pellegrini állásába kerülhet. A chilei vezetőedző marad.

„Töretlen a bizalmunk a trénerben. Tudjuk, hogy változatlanul keményen kell dolgoznunk azért, hogy a jövőben ne érjenek bennünket hasonló kellemetlen élmények” – nyilatkozta a kedd esti kupabúcsút követően Jorge Valdano sportigazgató.

Florentino Perez klubelnök pedig arról beszélt, Pellegrini irányításával még a formálódik a csapat, az út elején jár, éppen ezért még az sem lenne tragédia, ha üres kézzel zárná a szezont. Az 57 esztendős tréner ezzel szemben bizakodó, emlékeztetett arra, hogy a Primer Divisiónban és Bajnokok Ligájában jól szerepel, egyaránt második a csapat.

„Abban egészen biztos vagyok, hogy a szezon végén pozitív lesz a csapat szereplésének megítélése, függetlenül attól, ami az Alcarcon ellen történt” – magyarázta Pellegrini.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik