Élet-Stílus

Totti hosszabbított

Totti 2014-ig vállalja a játékot; egyre több játékost nélkülöz a Stuttgart. A Chelsea januárban - elvileg - igazolhat. Focihírek.

Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya meghosszabbította szerződését,. A 33 éves játékos 2014-ig írta alá új kontraktusát.

Temur Kecbaja lett a grúz válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember 2011 év végéig írt alá, és az argentin Héctor Cúper helyét vette át a grúz kispadon.

Rio Ferdinand, a Manchester United és az angol válogatott védője ismét megsérült. A játékos emiatt kihagyja a Chelsea elleni bajnoki rangadót és a Brazília elleni barátságos válogatott mérkőzést is.

A Nemzetközi Sportdöntő Bíróság felfüggesztette a Chelsea átigazolási időszakból való kizárását. A FIFA két átigazolási időszaktól tiltotta el az angol együttest, miután 2007-ben szabálytalanul igazolta le Gaël Kakutát. A Sportdöntő Bíróság most engedélyezte a Chelsea számára az átigazolásokat addig, amíg az ügy végleg le nem zárul a FIFA-nál.

A szerdai Unirea Urziceni-Rangers BL-meccsen a vendégszurkolók összecsaptak a biztonságiakkal. Az UEFA jövő csütörtökön tárgyalja az ügyet, a román klubot szervezési hiányosságokkal, skót szurkolókat helytelen viselkedéssel vádolják.

A Sevilla elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megsérült a Stuttgart védője, Serdar Tasci. német válogatott játékosnak megrándult a bal lába, és ebben az évben már nem léphet pályára. A svábokat az ág is húzza, hiszen védőjük, Matthieu Delpierre eltörte a kezét a Sevilla elleni meccsen. A francia játékos kap egy speciális rögzítőt, de még így sem biztos, hogy játszhat a hétvégi bajnokin.

Gennaro Gattuso két hétig nem játszhat, derült ki a vizsgálatból, amit Maranellóban végeztek rajta. Az olasz válogatott középpályásnak izomszakadása van a jobb lábában, ezért kénytelen kihagyni a Hollandia és Svédország elleni barátságos válogatott mérkőzéseket. Fernando Torres a Liverpool spanyol válogatott támadója három hétig harcképtelen lesz ágyéksérülése miatt.

Tranquilo Barnetta a Leverkusen svájci válogatott középpályása két évvel meghosszabbította szerződését klubjával. Az új kontraktus 2012 nyaráig szól.

Lemondott a CSZKA Szófia vezetőedzője, Luboszlav Penev. A 43 éves szakembernek nézeteltérése támadt a klub vezetőivel, a csapat pedig az utóbbi időben rosszul szerepelt, utolsó négy találkozóját elveszítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik