Élet-Stílus

Sérüléshullám a Fiorentinánál

A lilák két játékosa is súlyos sérülést szenvedett a Loki elleni BL-meccsen. A Liverpool gondjai tovább szaporodtak, lehet hogy műteni kell Gerrardot és Torrest. Kinevezték az új svéd kapitányt. Rövid focihírek.

James McEveley, a Derby County védője arcműtét közben két percig a klinikai halál állapotába került. Ezt követően az orvosok újra tudták őt éleszteni. Az orvosok szerint ez az eset nem befolyásolja a skót játékos karrierjét.

Erik Hamrén lett a svéd válogatott új szövetségi kapitánya. A Rosenborg trénere a svéd nemzeti csapat mellett jelenlegi klubjánál is megtartja posztját 2010 augusztusáig.

A DVSC elleni BL-mérkőzésen Alessandro Gamberini részleges lovaglóizom-szakadást szenvedett, Cristiano Zanetti térdében megsérült a porc, Adrian Mutura állapota pedig olyannyira leromlott, hogy a románra térdműtét vár.

Gamberinire (b) legalább három hét szünet vár (MTI/EPA)

Gamberinire (b) legalább három hét szünet vár (MTI/EPA)

Raymond Domenech kihirdette keretét a novemberi pótselejtezőkre. Két nagy hiányzója lesz az együttesnek, a korábbi csapatkapitány: Patrick Vieira nem kapott meghívót, Franck Ribéry pedig sérüléssel bajlódik.

Darren Fletcher egy hónap után ismét pályára lépett a Manchester Unitedben. Sérülése azonban nem gyógyult meg teljesen, nyáron kés alá kell feküdnie. Addig csak fájdalomcsillapító-injekciókkal tudta vállalni a játékot.

Szombaton a ZTE-Vasas meccs alatt a helyi klub vezetői felállítanak egy urnát, amibe a hamarosan kivonásra kerülő 200 ft-os papírpénzeket lehet bedobni. Az összegyűlt pénzzel Zalaegerszegen az utánpótlásnevelést szeretnék fejleszteni.

Egy Ligakupa-mérkőzésre eltiltották a Zalaegerszeg ellen sportszerűtlenül viselkedő pápai vezetőedzőt, Véber Györgyöt.

Fennáll a veszélye annak, hogy Steven Gerrardot és Fernando Torrest is meg kell műteni. A Liverpool két kulcsembere nem tud teljesen a játékra összpontosítani, mivel mindketten folyamatosan csak fájdalomcsillapítók használata mellett tudnak futballozni.

A Middlesbrough két hónapra kölcsönvette az Aston Villától Isaiah Osbourne-t. Osburne tavaly a Nottingham Forrestnél játszott kölcsönben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik