Élet-Stílus

Kiváló formában az AC Milan – videó

A Real Madrid elleni BL-rangadóra hangoló AC Milan Marco Borriello két góljával győzte le a Parmát az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.

Marco Borriello először volt eredményes a szezonban, s mindjárt kétszer fogadhatta a társak gratulációit. Először a 12. percben talált be a San Siróban vendégeskedő Parmának, majd a mérkőzést keretbe foglalva a 93. percben ismét beköszönt – nem is akárhogy: ollózó mozdulattal lőtt a kapu jobb oldalába. A korábban gyakorta sérüléssel bajlódó csatár kezet foghat Ronaldinóval, aki mind a két góljához asszisztált.

AC Milan-Parma 2-0

Amúgy Borriello sem csak a befejezésekkel foglalkozott szombat este, egy esetben remek labdát adott Thiago Silvának, csakhogy a „kolléga” a lécre fejelte a labdát a hajrában, amikor az egyenlítésért hajtó Parma már kinyílt hátul. Egyébként a vendégcsapatnak is akadtak helyzetei, de a bakikra igencsak hajlamos Dida eszén ezúttal képtelenség volt túljárni, a brazil kapus több esetben is nagyot védett.

A Real elleni BL-mérkőzésre hangoló Milan hat találkozó óta veretlen, négyszer győztesen hagyta el a pályát, és jelenleg a negyedik helyen áll a Serie A tabelláján.

„Ráléptünk a helyes útra, egyre jobbak leszünk, s közelítünk az élmezőnyhöz” – jegyezte meg a lefújás után az est hőse, Borriello, aki nagy örömében nem felejtett el köszönetet mondani a egészségügyi stábnak. „Hálás vagyok az orvosoknak, akik meggyógyítottak, így csaknem egy év után lehettem tagja újra a kezdőcsapatnak. Nagyon remélem, hogy végleg lezárult a sérülésekkel terhelt rossz időszakom” – tette hozzá a 27 éves támadó.

Serie A 11. forduló:
AC Milan-FC Parma 2-0 (1-0)
Gól: Borriello (12., 93.),

Juventus-Napoli 2-3

Vasárnap:
AS Roma-Bologna, 15:00
Cagliari-Atalanta, 15:00
Chievo-Udinese, 15:00
Fiorentina-Catania, 15:00
Livorno-Internazionale, 15:00
Sampdoria-Bari, 15:00
Siena-SS Lazio, 15:00
Palermo-Genoa, 20:45

Ajánlott videó

Olvasói sztorik