Élet-Stílus

Dzsudzsák győztes gólt szerzett – videó

Dzsudzsák Balázsnak hálás lehet a PSV, hiszen a holland csapat a magyar légiós góljával fektette két vállra szombaton a vendég Vitesse Arnhem együttesét.

A holland bajnoki találkozó egyetlen góljára a 64. percig kellett várni, ekkor Danko Lazovics jobboldali beadását elnézte a vendégek hálóőre, a kapu elé érkező Dzsudzsák Balázs pedig nem hibázott, közelről megszerezte szezonbeli hatodik találatát.

Nem csak a magyar játékosnak, a PSV-nek is jól megy: az eindhoveni alakulat legutóbbi öt találkozóját megnyerte úgy, hogy még gólt sem kapott, s nem mellékesen: immáron hét mérkőzés óta bevehetetlen a kapuja. A PSV a holland labdarúgó-bajnokságban momentán a második helyen áll, az Európa Ligában viszont vezeti a csoportját.

Dzsudzsákkal ellentétben Bodor Boldizsár aligha emlékezik majd vissza jó szívvel a 12. fordulóra, hiszen csapata, a Roda hazai pályán szenvedett vereséget a listavezető Twentétől. A 27 éves védő a 76. percig a kispadon ücsörgött, s amikor csereként a pályára lépett, már kialakult a 2-1-es végeredmény. A Roda utolsó előtti a tabellán.

Az Ajax nyerte a rangadót

A házigazda Ajax Amsterdam 5-1-re nyert a mérkőzést kilenc emberrel befejező Feyenoord ellen a holland bajnokság 12. fordulójának vasárnapi rangadóján. A hazai csapat a sima győzelmével megerősítette harmadik helyét a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik