Élet-Stílus

Ronaldo az aranylabdásra tippelt

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója szerint kizárólag a Bajnokok Ligája-győzelem miatt kerül az Aranylabda idén Barcelonába.

A „címvédő” szerint a BL-győzelemnek köszönhetően nagyon valószínű, hogy az idén valamelyik barcelonai labdarúgó nyeri az Aranylabdát – ezzel persze nem mondott újdonságot…

„Amennyiben viszont a Manchester United nyerte volna a római BL-döntőt, akkor bizonyára egyik volt csapatársam lenne a díjazott” – nyilatkozta az aranygömb jelenlegi gazdája, aki a katalán játékosok közül Iniestát, Xavit és Messit emelte ki.

Azt már mi tesszük hozzá, nagy meglepetés lenne, ha nem az argentin támadó kapná meg a France Football elismerését.

Ronaldo aligha védi meg címét (MTI/EPA)

Ronaldo aligha védi meg címét (MTI/EPA)

A jelenleg sérült Cristiano Ronaldo nemcsak az Aranylabdáról, hanem állapotáról is nyilatkozott az AS című spanyol lapnak.

„Jobb erőben vagyok, mint valaha. Bár kellő óvatossággal kezelem a sérülésem, elmondhatom, hogy nem kell már sokat várni a visszatérésemre” – mondta a portugál játékos.

A világ legdrágább futballistája nélkül a Real csak egy mérkőzést tudott megnyerni, egy döntetlen mellett kétszer is kikapott.

Spanyolországban Messi a sztár

Lionel Messit, a Barcelona argentin futballistáját választották a spanyol bajnokság 2008/09-es szezonjának legjobbjának. A keddi madridi ceremónián a katalánokkal bajnoki címet, Bajnokok Ligáját és Király Kupát nyert csatár a legjobb támadónak járó elismerést is megkapta.

Lionel Messi a Primera Divisiónban 23-szor volt eredményes, míg a BL-ben kilencszer talált az ellenfelek kapujába. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik