Élet-Stílus

A Milannál már trófeákról beszélnek – videó

A zsinórban aratott három győzelem után Adriano Galliani, a klub alelnöke már arról beszél, hogy az AC Milan valamennyi trófeát megnyerheti a szezonban.

A szezonban eddig botladozó, sokat kritizált az AC Milan a legutóbbi három mérkőzését megnyerte, ráadásul az AS Roma, a Real Madrid és a Chievo ellen is hátrányból fordított.

A győzelmek meghozták a klub alkalmazottjainak, elsősorban Adriano Galliani alelnök optimizmusát, aki szerint a gyengécske rajt ellenére csapata trófeákkal gazdagodhat a szezon végén.

„A játékosokat megzavarhatta Kaká eladása, csakúgy, mint azok a szóbeszédek, amelyek szerint Silvio Berlusconi megválna a klubunktól. Ezek a híresztelések teljesen hamisak voltak, és Kakáról is kiderült, hogy ő is csak egy labdarúgó…” – nyilatkozta hétfőn az elmúlt hét sikerein felbátorodott Adriano Galliani.

Ronaldinhóék ráleltek a helyes útra (MTI/EPA)

Ronaldinhóék ráleltek a helyes útra (MTI/EPA)

„Ezek a győzelmek megmutatták, képesek vagyunk a jó eredményre. Persze a legfontosabb az, hogy a csapatnak helyrebillent az önbizalma. Éppen ezért bizakodhatunk a minél sikeresebb folytatásban” – tette hozzá a klub alelnöke.

A Milan hatodik helyre kapaszkodott fel az olasz bajnokságban, és csak a három pontra van a biztos BL-szereplést érő harmadik helytől, míg a legrangosabb európai kupasorozatban a továbbjutást érő második helyen áll a csoportjában.

A milánói piros-feketék szerdán a Napoli otthonában folytathatják jó sorozatukat. Ugyanakkor a Milannál feltehetően senki sem bánná, ha ezúttal nem hátrányból nyerne a csapat…

Sikerszéria
AC Milan-AS Roma 2-1

Real Madrid-AC Milan 2-3

Chievo-AC Milan 1-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik