Élet-Stílus

Lemondott a Kecskemét edzője

Szerdán lemondott posztjáról Tomiszlav Szivics, a labdarúgó Soproni Liga tabelláján jelenleg 12. helyen álló Kecskeméti TE-ERECO vezetőedzője.

Az nso.hu értesülései szerint a szerb szakember kedden, az Újpesttől elszenvedett 5-2-es vereséget követően közölte a játékosokkal szándékát, majd szerda délelőtt tárgyalt a kecskeméti klub vezetőivel, akik elfogadták a lemondását.

Rózsa Pál, a KTE csapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa később elmondta: a tréner 2011-ig érvényes szerződését azonnali hatállyal felbontják a felek, melynek okaként a csapat gyenge őszi szereplését jelölte meg.

A vezetőedzővel együtt Szabó Zoltán pályaedző és Momir Csirics kapusedző is távozik a lila-fehér együttestől.

A közelmúltban még ünnepelték a szerb trénert Kecskeméten (MTI)

A közelmúltban még ünnepelték a szerb trénert Kecskeméten (MTI)

„Amíg tudtam száz százalékon teljesíteni, addig vállaltam, de az Újpest elleni mérkőzés összetört. Nem láttam azt a tüzet a csapatban, amelyet kértem, ezért úgy döntöttem, az együttes érdekében meg kell lépnem ezt” – indokolta távozását Szivics, akit már több gárdától, de január előtt sehol sem fog dolgozni.

Szivics irányításával a KTE a 2007-2008-as szezonban az NB II Keleti csoportjában bajnokságot nyert, így a város csapata először jutott fel az első osztályba, ahol az elmúlt szezonban ötödik helyen végzett A tulajdonos azt egyelőre nem tudja, ki készíti fel a szombati bajnoki mérkőzésre a csapatot.

A magyar élvonalban 11 forduló után 11 ponttal a 12. helyen áll a Kecskeméti TE-ERECO.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik