Élet-Stílus

Az MTK Budapest otthonában szerzett pontot a listavezető

Az MTK Budapest 2-2-es döntetlent játszott a listavezető vendég Videoton FC csapatával a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A találkozó elején nem kapcsolódtak fel a reflektorok, így negyedórányi játék után – amikor már erősen sötétedett – Fábián játékvezető félbeszakította a meccset. Rövid várakozás után lett világítás, így folytatódhatott a csata, a kényszerszünet után pedig gyorsan vezetést szereztek a hazaiak. A Videoton többet kezdeményezett, ám egyenlítenie nem sikerült.

A meccs előtt az U20-as vébén bronzérmes Takács Pétert, Szekeres Adriánt, Gulácsi Pétert, Varga Rolandot és Gosztonyi Andrást köszöntötték (MTI)

A meccs előtt az U20-as vébén bronzérmes Takács Pétert, Szekeres Adriánt, Gulácsi Pétert, Varga Rolandot és Gosztonyi Andrást köszöntötték (MTI)

A szünet után növelte előnyét az MTK, Lencse szépen csavart a kapu jobb oldalába. Ezt követően nagyobb sebességre kapcsoltak a fehérváriak, és két perc alatt ledolgozták hátrányukat. A hajrában kiállították a Szakályt hátulról gáncsoló Könyvest, ám az emberelőnyt nem tudta újabb gólra váltani a Videoton.

soproni liga, 11. forduló

MTK Budapest-Videoton FC 2-2 (1-0)
Gól: Szatmári (17.), Lencse (53.), illetve Andic (72.), Sitku (74.)
Piros lap: Könyves (84.)

Korábbi meccsek:
Vasas – DVSC-TEVA 2-4
ZTE FC-Lombard FC Pápa 3-0
Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 2-0
Nyíregyháza Spartacus-Diósgyőri VTK 1-1
Szombathelyi Haladás-Budapest Honvéd 2-2
Paksi FC – Kecskeméti TE-ERECO 2-1

A Ferencváros-Győri ETO FC mérkőzést elhalasztották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik