Élet-Stílus

Edzőverésre készült a pécsi kemény mag

A PMFC 2-1-re elbukta a Kozármisleny elleni baranyai rangadót az NB II Nyugati csoportjában - de a mérkőzés nemcsak a futball miatt maradt emlékezetes.

Az 1200 néző előtt rendezett találkozó lefújása után kitört a balhé a pálya szélén. A pécsiek honlapja szerint a vendégdrukkerek egy része összecsapott a rendezőkkel, a lap állítása szerint egy pécsi férfit viperával ütöttek fejbe.

A csalódott PMFC-hívek haragja ezek után a tréner, Botos Antal felé fordult, aki csak a rendfenntartók gyűrűjében tudta elhagyni az öltözőt. A honlap szerint az edzőt a pécsi szurkolók egy része “vélhetően megtámadta volna”.

A pécsi klubvezetés és a csapat kemény magja között nem felhőtlen a viszony. A szurkolók a bajnokság első meccsein “bojkottáltak” a tavalyi “lelketlen játék” miatt. Ezt követően szinte minden alkalmat megragadtak arra, hogy kiharcolják Botos Antal vezetőedző menesztését – erről Matyi Dezső, a Pécs tulajdonosa a focitippnek is beszámolt.

Győzelmével a Kozármisleny megelőzte a tabellán a Pécset, fellépve a második helyre. A harmadik helyen álló PMFC hátránya már 9 pont a listavezető Gyirmóttal szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik