Élet-Stílus

Németh Krisztián csak csere lesz

Németh Krisztián nincs a legjobb erőállapotban, ezért Egervári Sándor szövetségi edző csak csereként számít rá az U20-as vb bronzmérkőzésén, Costa Rica ellen.

„Krisztián jelezte, hogy a fertőzését követően úgy érzi, még nem százszázalékos a fizikai állapota, ezért ezúttal nem jelölöm a kezdőbe – mondta a szövetségi edző, aki csereként azért pályára küldheti a csatárt, amennyiben a helyzet úgy kívánja.

A világbajnokságon háromgólos Németh Krisztián helyett Futács Márkó lesz majd Simon András csatártársa Costa Rica ellen.

A padon kezd (MTI/EPA)

A padon kezd (MTI/EPA)

A Ghána ellen nagyot hibázott Présinger Ádám helyett Zámbó Bence játszik majd bal hátvédet, továbbá Kiss Máté helyett Simon Ádám szintén kezdőként bizonyíthat. A csapatba visszatér a Ghána ellen eltiltott Koman Vladimir és Szekeres Adrián is. A Costa Rica elleni mérkőzés 17 órakor kezdődik.

A találkozóról az FN.hu élőben tudósít!

Koman magyar válogatott lenne

Az ukrán származású Koman Vladimir a Nemzeti Sportnak elárulta, hogy ha meghívják, a felnőtt magyar válogatottban is pályára lép. „Természetesen jövök a magyar válogatottba, ha meghívnak” – így az U20-asok csapatkapitánya, akivel kapcsolatban sokáig kérdés volt, hogy az ukrán és a magyar válogatott közül adott esetben melyiket választja majd.

A magyar kezdőcsapat:
Gulácsi Péter – Szekeres Adrián, Debreceni András, Szabó János, Zámbó Bence – Gosztonyi András, Korcsmár Zsolt, Simon Ádám, Koman Vladimir – Futács Márkó, Simon András

Ajánlott videó

Olvasói sztorik