Élet-Stílus

Hajnal idén már nem játszhat

Másfél hete elszakadt a magyar középpályás bokájában egy szalag, de a szakemberek csak most állították fel a pontos diagnózist. Hajnal Tamást még csütörtökön megműtik Antwerpenben, bizonytalan ideig nem léphet pályára.

A Borussia Dortmund közlése szerint a középpályás még október 3-án, a Mönchengladbach elleni bajnokin sérült meg. Pár nappal később csatlakozott a magyar válogatott kerethez, ám az edzéseken nem vett részt, és a Portugália elleni világbajnoki selejtezőn sem lehetett a társak segítségére.

Hajnal idén már nem játszhat 1

A 3-0-s vereséget követően, vasárnap reggel hazautazott Lisszabonból Dortmundba, miután véglegessé vált, hogy a sérülése miatt a dánok elleni szerdai meccsen sem léphet pályára. Német klubjának orvosai alapos vizsgálatoknak vetették alá, és ekkor derült, hogy súlyosabb a sérülése.

A dortmundi orvosok szerint egyelőre lehetetlen megjósolni, hogy mikor térhet vissza a 28 éves játékos, de mivel műteni kell, borítékolható, hogy idén már nem léphet pályára. A beavatkozást csütörtökön, egy antwerpeni specialista végzi el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik