Élet-Stílus

Fenyegetőzik a FIFA

A FIFA megfenyegette a szerbeket; bocsánatot kért edzőjétől a német bajnok gólfelelőse; Marchisio nélkül játszanak az olaszok az írek ellen. Rövid hírek.

A FIFA pontlevonással fenyegette meg a szerb futballszövetséget, amennyiben a válogatott utolsó két vb-selejtezőjén a csapat drukkerei ismét botrányt okoznak.

A Zenittel tárgyal Roman Pavljucsenko, a Tottenham orosz centere. A 27 éves játékos korábban a Dinamo Sztavropolban, a Rotor Volgogradban és a Szpartak Moszkvában is megfordult.

Pavljucsenko hazatér? (MTI/EPA)

Pavljucsenko hazatér? (MTI/EPA)

A Juventus bejelentése szerint a csapat kapitánya, Fabio Cannavaro fennakadt egy doppingteszten. A világbajnok védő szervezetében kortizont mutattak ki, a klub szerint a szer egy darázscsípés kezelésekor került az aranylabdás szervezetébe.

Claudio Marchisio sérülés miatt elhagyta az olasz válogatott edzőtáborát. A vb-címvédő szombaton Írországgal találkozik.

Dick Advocaat Thomas Vermaelent, az Arsenal védőjét nevezte ki a belga válogatott csapatkapitányává. Vermaelen elődjével, a PSV-ben futballozó Timmy Simonsszal Advocaat nem számol.

Grafite már bánja, hogy beszólt (MTI/EPA)

Grafite már bánja, hogy beszólt (MTI/EPA)

Bocsánatot kért edzőjétől Grafite, a Wolfsburg brazil idegenlégiósa. A német labdarúgó-bajnokság előző szezonjának gólkirálya azért kritizálta Armin Veht, mert a tréner a Bochum elleni szombati meccs 52. percében lecserélte őt.

Térdsérülés miatt novemberig nem léphet pályára Lukasz Piszczek, a német Hertha BSC 24 esztendős hátvédje.

Térdsérülés miatt kihagyja a dán válogatott Svédország és Magyarország elleni vb-selejtezőjét Jesper Gronkjaer. A szélsőt Johan Absalonsen váltotta a skandinávok keretében.

Az Atalanta szerződtette Diego De Ascentist. A nyár óta csapat nélküli középpályás egy hete már a bergamóiakkal edzett.

A nemzetközi szövetség (FIFA) Kiss Máté gólját választotta a legszebb találatnak az U20-as vb nyolcaddöntőin esett gólok közül. Kiss a csehek ellen 30 méterről bombázott a kapuba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik