Élet-Stílus

Roberto Carlos ingyen játszana a Real Madridban

Szeretne mindenképpen visszatérni a Santiago Bernabeu-ba a brazil világbajnok, aki ingyen is futballozna a spanyol klubban, de az utánpótláscsapat mellett is szívesen vállalna munkát.

Roberto Carlost jelenlegi szerződése 2010 júniusáig köti a török Fenerbahcéhoz. A kontraktus jövő nyáron lejár, de a harmadik isztambuli szezonját kezdő 36 éves klasszis már decemberben váltani akar. “Szívesen hazatérnék játszani Brazíliába, de a madridi visszatérés lehetőségét sem zárnám ki” – nyilatkozta a hátvéd az As című spanyol sportnapilapnak.

“Madridot a második otthonomnak tekintem. A csapattal mindent megnyertem, fantasztikus éveket töltöttem a városban – mondta Roberto Carlos, majd hozzátette – A tavaszi szezonban ingyen is játszanék a Realnál. Utána egy idényre még szívesen maradnék, vagy az utánpótlásnál is dolgoznék.”

A hamarosan nyolcszoros apa 1996 és 2007 között, 475 mérkőzésen 62-szer volt eredményes a királyi gárda színeiben, amellyel három Bajnokok Ligáját és négy bajnoki címet nyert. A brazil válogatottal 2002-ben világbajnok lett, 1997-ben és 1999-ben pedig a Copa Americán ért a csúcsra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik