Élet-Stílus

Újabb hazai zenekar adja be a kulcsot

Az áramszünetet jelentő hazai metálzenekar, a nagy múltú Black Out bejelentette, hogy a zenekar szünetelteti a működését. Közleményük szerint talán még nem véglegesen kapcsolták le a villanyt.

„Egy jól sikerült album és számos emlékezetes koncert után, az idei nyári szezon lezártával, miközben az együttes a jövő kérdésein gondolkodott, meglepődve fogadta a bejelentést, miszerint a zenekar énekese (Csordás Robi) más irányú elfoglaltságai miatt nem tudja folytatni a közös munkát a Black-Out-tal. Elfogadva a döntést és mérlegelve a lehetőségeket, az együttes arra a szomorú elhatározásra jutott, hogyha véglegesen talán nem is, de szünetelteti a zenekar működését.” – írják az együttes honlapján megjelent közleményben.

A Black Out 2002-ből

A Black Out 2002-ből

Az évek során már hagyománnyá vált karácsonyi koncertet azért még megtartják, de várhatóan ez nem csak az évet, de egy korszakot vagy akár egy pályafutást is lezárhat.

A Blck Out zenekart 1992-ben alapították. 1993-ban szerzői kiadásban jelent meg az első, bemutatkozó albumunk Black-Out címmel. Később a Sony Musichoz, majd a 4 Tune Recordshoz szerződtek le. Az elmúlt 17 évben 12 lemezük jelent meg. 2007-ben már lezárt egy korszakot, amikor a 15 éve frontemberi, énekesi és szövegírói posztot betöltő Kowalsky-kiszállt, és saját együttest gründolt.

Még ugyanebben az évben a Zöld Pardonban, debütált a Black-Out énekes frontemberi posztján Csordás Róbert, aki végül is eddig egészen jól bevált. Most azonban kérdés, hogy csak átmeneti áramszünetről van szó, vagy végkép lekapcsolták Black Out-os erősítőket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik