Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: cool esernyők

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Zöldgomb a környezetért
Helyből felszálló repülőautó
Wi-Fi-robot otthonra

Stílusos védelem a zivatarok ellen – egy-egy izgalmas dizájnú vagy színű esernyővel akár fel is dobhatjuk a tócsákkal teli utcák hangulatát. Kreatív esernyőkben pedig nincs hiány!

LED-lámpás, vállhoz rögzített, retiküllé alakítható vagy golfütős példányt egyaránt beszerezhetünk. Sőt akár négylábú kedvencünket is megvédhetjük az eső elől a kimondottan a kutyáknak tervezett esernyővel.

—-Kézitáskás—-

A Seung Hee Son tervezte, kistáskává átalakítható esernyővel elkerülhetjük, hogy a zárt helyre beérve végigcsöpögtessük a padlót vagy a szőnyeget. Az esernyő egyik cikkelye ugyanis plusz egy réteget rejt magában, amelybe kifordítás után “belecsomagolhatjuk” a csöpögő esernyőt.

Először ernyő,...

Először ernyő,…

...majd kistáska

…majd kistáska

—-LED-lámpás—-

Minden bizonnyal a Szárnyas fejvadász című film ihlette meg a LED-lámpás esernyő dizájnerét. Az utópisztikus példányt fekete vagy piros színben is beszerezhetjük.

Csúcsfogyasztó: cool esernyők 3

—-Vállhoz rögzített—-

Bevásárlásokhoz ideális a vállhoz rögzíthető esernyő, így legalább nem kell küszködni azzal, hogy a zacskókkal teli kezünkbe még egy esernyőt is beletuszkoljunk.

Csúcsfogyasztó: cool esernyők 3

—-Kutyáknak—-

Az ölebünket is megóvhatjuk az esőtől, ehhez azonban nem szükséges mindenféle kutyaesőkabátot ráerőltetni. Csupán kapcsoljuk a nyakörvéhez a kutyaesernyőt, amelyet átszámítva mintegy 5500 forintért vásárolhatunk meg.

Csúcsfogyasztó: cool esernyők 3

—-Golfütős—-

A zipzáros ruháiról ismert, Amerikában élő chilei művész-dizájner, Sebastian Errazuriz a golfütőt és az esernyőt egyesítette a kreációjában. Így napsütésben golfozhatunk vele, míg a záporban pedig alábújhatunk.

Csúcsfogyasztó: cool esernyők 3

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik