Élet-Stílus

Dárdaiék újabb buktája

A Werder Bremen magabiztosan, két góllal megverte a Stuttgartot a Bundesliga vasárnapi meccsén. A Herthán nem segített az új tréner, Dárdaiék sorozatban hetedik bajnokijukat bukták el.

Az első vasárnapi meccs egy villámgyors Werder-góllal kezdődött: Marin ment el a jobb szélen embere mellett, pontosan a hosszú kapufánál érkező Pizarróhoz ívelt, és a Chelsea-től visszavásárolt támadó pályafutása egyik legkönnyebb gólját fejelte.

Pizarro ötödik bajnoki gólját fejelte (MTI

Pizarro ötödik bajnoki gólját fejelte (MTI

A Stuttgart mezőnyben felvette a versenyt a brémaiakkal, de a kapu előtt csődöt mondott Markus Babbel csapata. A Werder még a szünet előtt növelhette volna az előnyét, de a helyzetek kimaradtak. Nem úgy a szünet után: Özil kiugratásából Hunt volt eredményes.

A Stuttgart a második gól után feladta a meccset, és mivel a brémaiak sem erőltették meg magukat biztos előnyük birtokában, maradt a megérdemelt vendégsiker.

A másik vasárnapi meccsen a Hertha folytatva mélyrepülését , sorozatban hetedik meccsén kapott ki. A hét második felében leszerződött Funkel a Hamburg elleni kezdőbe jelölte Dárdait, és a csapata egy Friedrich-fejessel vezetést szerzett.

A szakember és a hazai szurkolók nem sokáig örülhettek, hihetetlen körülmények között kapott ki végül a Hertha. Előbb Kaka öngóljával egyenlített a HSV, majd a kényszerű kapuscsere után a 19 éves Burchert két rossz mozdulata eldöntötte a meccset. A rutintalan kapus kétszer is feleslegesen jött ki a kapujából, és 90 másodperc alatt kétszer is átemelték.

bundesliga, 8. forduló

VfB Stuttgart-Werder Bremen 0-2 (0-1)
Gól: Pizzarro (3.), Hunt (51.)

Hertha BSC-Hamburger SV 1-3
Gól: Friedrich (9.), illetve Kaka (24. öngól), Jarolim (38.), Zé Roberto (40.)

Korábban:
Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund 0-1
Bayern München-1. FC Köln 0-0
Hannover 96-SC Freiburg 5-2
Bayer Leverkusen-1. FC Nürnberg 4-0
FSV Mainz 05-1899 Hoffenheim 2-1
VfL Bochum-VfL Wolfsburg 1-1
Schalke 04-Eintracht Frankfurt 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik