Élet-Stílus

Hatalmas szerencséje volt a Manchesternek

A Portsmouth a Premier League 8. fordulójában véget vetett a vesszőfutásának, miután egy góllal legyőzte az újonc Wolverhampton Wanderers együttesét. A MU egy utolsó pillanatokban szerzett öngóllal mentett pontot a Sunderland ellen.

Az első hét bajnokiját kivétel nélkül elveszítő Pompey a 8. fordulóban megszerezte első pontjait a Premier League 2009/2010-es kiírásában, és mindjárt háromnak örülhetett, miután vendégként 1-0-ra legyőzte a Wolverhamptont.

A találkozó egyetlen gólját Boateng jobboldali beadását követően a Benficától kölcsönvett Yebda szerezte, a francia labdarúgó hat méterről fejelt a kapu jobb alsó sarkába.

Wolverhampton-Portsmouth 0-1

Nyert a Halmosi Péter nélkül felálló Hull City is, amely a múlt héten a Chelsea felett diadalmaskodó – Wigant győzte le.

A Bolton ugyan kétszer is megszerezte a vezetést a Tottenham ellen, a vendégcsapat mindkétszer egyenlíteni tudott, így egy ponttal távozott a Reebok Sradionból. Az újoncok rangadóján a Burnley hazai pályán 2-1-re győzte le a Birmingham Cityt.

Bolton-Tottenham 2-2

A Manchester United az utolsó pillanatokban mentett pontot hazai pályán a Fülöp Márton nélkül felálló Sunderland ellen. A magyar kapus a kispadon ücsörgött. Darren Bent góljával a szünetben nagy meglepetésre vezetett a vendégcsapat, majd a második félidőben Berbatov egy ollózós lövéssel egyenlített.

A Foster ügyetlenkedését kihasználó Jones révén ugyanakkor az 58. percben ismét a Sunderland került lépéselőnybe, és úgy tűnt, megtréfálja a bajnokot. A szerencse azonban a hajrában emberelőnyben játszó MU mellé állt, Evra lövése után a labda Anton Ferdinandon megpattanva került a vendégek kapujába.


Premier League, 8. forduló:



Wolverhampton Wanderers-Portsmouth 0-1 (0-1)


Gól: Yebda (19.)

Hull City-Wigan Athletic 2-1 (0-0)


Gól: Vennegoor (60.), Geovanni (68.), ill. Sinclair (87.)

Bolton Wanderers-Tottenham Hotspur 2-2 (1-1)


Gól: Gardner (3.), Davies (69.), ill. Kranjcar (33.), Corluka (73.)

Burnley-Birmingham City 2-1 (0-0)


Gól: Fletcher (53.), Bikey (62.), ill. Larsson (90.)

Manchester United-Sunderland 2-2 (0-1)
Gól: Berbatov (51.), A. Ferdinand (90., öngól), ill. Bent (7.), Jones (58.)
Kiállítva: Richardson (85., Sunderland)

Vasárnap:

Arsenal-Blackburn Rovers, 14:30
Everton-Stoke City, 16:00
West Ham United-Fulham, 16:00
Chelsea-Liverpool, 17:00

Hétfő:

Aston Villa-Manchester City, 21:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik