Élet-Stílus

Kahn és Podolski: irány a börtön!

Oliver Kahn és Lukas Podolski egyaránt vállalta, hogy edzést tart a fiatalkorúak börtönében. A Chelsea 17 éves horvát kapust szerződtet, a Steaua Bucaresti pedig új vezetőedzőt, mivel pénteken kirúgta Cristiano Bergodit. Rövid hírek.

A Sheriff Tiraspol elleni Európa Liga-mérkőzést követően a Steaua Bucaresti tulajdonosa menesztette Cristiano Bergodit, a csapat edzőjét. A szakítás indoka: az olasz tréner a mérkőzés szünetében nem engedte be az öltözőbe Gigi Becalit.

Az Inter Zapresic képviselői szerint a klub megállapodott az angol Chelsea-vel arról, hogy a horvátok 17 esztendős kapusa, Matej Delac 2011-től a londoni egyesületnél folytatja.

2016-ig meghosszabbította szerződését a Barcelonával Lionel Messi. A kivásárlási árat 250 millió euróban állapították meg.

Elfogytak a bérletek a DVSC három hazai BL-mérkőzésére. Jegyek korlátozott számban kaphatók a Fiorentina és a Liverpool elleni találkozóra, a Lyon elleni meccsre viszont már nem.

Izomsérülés miatt kéthetes kihagyásra kényszerül Jaroslav Drobny, a Hertha BSC portása. A cseh kapus a Ventspils elleni Európa Liga-találkozó elején sérült meg, a következő mérkőzéseken a 19 esztendős Sascha Burchert pótolhatja.

A Lengyel Labdarúgó Szövetség Leo Beenhakker menesztése után Stefan Majewskit nevezte ki a válogatott ideiglenes trénerévé. A továbbjutásra már esélytelen lengyel csapat az utolsó két vb-selejtezőjét Csehország és Szlovákia ellen vívja.

Podolski is részt vesz a „Kezdőrúgás egy új élethez

Podolski börtönben vállalt edzői feladatokat (MTI/EPA)

Kéztörést szenvedett a Bochum szlovák támadója, Stanislav Sesták, akit pénteken már meg is műtöttek. A 26 éves futballista várhatóan október közepén térhet vissza a pályára.

Rene Simoest nevezték ki a Costa Rica-i válogatott élére.
A brazil tréner korábban a jamaicai és a trinidadi nemzeti tizenegyet, valamint hazája női válogatottját is irányította.

Október 1-től Dick Advocaat veszi át a belga válogatott vezetését. A holland edző eredetileg januárban kezdte volna a munkáját, azonban az örmények elleni vereség miatt az ideiglenesen kinevezett Frank Vercauteren lemondott posztjáról.

Fiatalkorúak számára fenntartott börtönökben vállalta edzések levezénylését öt német futballista. A „Kezdőrúgás egy új élethez” elnevezésű programban Klaus Fischer, Oliver Kahn, Lukas Podolski, Heiko Herrlich és Steffi Jones vesz részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik