Élet-Stílus

Ibrahimovic játéka kérdéses, Mészáros a keretben

Előfordulhat, hogy a svédek legjobbja, a térdét fájlaló Zlatan Ibrahimovic kihagyja a magyarok elleni vb-selejtezőt. Mészáros Norbert is tagja a magyar keretnek.

A Barcelona támadója a hétfői, Sporting Gijon elleni mérkőzésen sérült meg, jóllehet, végigjátszotta a találkozót, ráadásul a 82. percben csukafejessel megszerezte első spanyol bajnoki gólját. Andres Valentin csapatorvos szerint a sérülés nem súlyos.

A csatár fájós térdét mindenesetre megröntgenezték, de Lars Lägerback szövetségi kapitány szerint még túl korai bármit is mondani Imrahimovic hétvégi játékával kapcsolatosan.

Ibrahimovic nem játszik? (MTI/EPA)

Ibrahimovic nem játszik? (MTI/EPA)

A 61 éves tréner egy támadóról, jelesül Henrik Larssonról már kénytelen volt lemondani: a szintén térdsérüléssel bajlódó futballista a szombaton esedékes, magyarok elleni találkozó mellett szerdán csapata máltai vendégjátékát is kihagyja.

BL-hős a keretben

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya behívta a keretbe Mészáros Norbertet, a BL főtáblájára jutott Debrecen hátvédjét.

A 29 éves labdarúgó – aki korábban még nem szerepelt a nemzeti csapatban – szerda koradélután, Bajnai Gordon miniszterelnök látogatása alatt érkezett meg Telkibe, ahol a válogatott a közelgő világbajnoki selejezőkre hangol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik