Élet-Stílus

Bérlettel a Loki BL-meccseire

A jövő héten még csupán az Olympique Lyon (szeptember 29.) elleni budapesti mérkőzésre lehet önállóan jegyet vásárolni, de ezzel együtt a három hazai mérkőzésre érvényes bérlet is megváltható lesz majd hétfőtől.

Az árak megegyeznek az egyedi mérkőzésekre megállapított jegyárak összegével, azaz a bérletek 5500, 10.500, 16.500, illetve 18.500 forintért szerezhetők be. Az már korábban ismert volt, hogy a Lyon elleni találkozóra 1500 és 5500 forint közötti áron lehet jegyhez jutni az addigra már 42 ezer férőhelyes Puskás Ferenc Stadionba.

Az első két napon, azaz hétfőn és kedden még csak a DVSC-TEVA bérletesei számára nyitnak ki a pénztárak, a többi érdeklődő pedig szerdától juthat hozzá a belépőkhöz. Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklődőket, Budapesten pedig a Syma-csarnok tíz pénztára nyit ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.

A Fiorentinát (október 20.) a Lyon-meccsével egyező árakon nézhetik majd meg a drukkerek, a Liverpoolt (november 24.) pedig 2500 és 7500 forint közötti összegekért. Erre a két találkozóra a jövő héten még nem lehet önálló jegyet vásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik