Élet-Stílus

Védőt vett a Loki

Egyéves szerződést kötött a Debrecennel Szélesi Zoltán. A BL-csoportküzdelmeiben is érdekelt klub honlapjának vasárnapi beszámolója szerint hosszú tárgyalássorozat végén sikerült megállapodni a válogatott védővel.

“Szélesi Zoltánnal már korábban felvettük a kapcsolatot, de a játékos az átigazolási szezon végéig kivárt, mert elsősorban külföldre szeretett volna igazolni” – mondta Bartha Csaba sportigazgató.

“Azért is értékes labdarúgó számunkra, mert több poszton bevethető. A válogatottban elsősorban védekező középpályásként számítanak rá, de külföldi klubjaiban belső és jobb oldali szélső védőként is szerepeltették. Mielőtt bárki találgatásokba kezdene, fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a játékos leigazolása nincs összefüggésben Bodnár László autóbalesetével. Mindkét labdarúgóra nagy szükség van ahhoz, hogy elérjük azon céljainkat, amelyeket erre az évre kitűztünk magunknak.”

A 27 éves, 183 cm magas Szélesi korábban az Újpest FC és a német Energie Cottbus együttesében futballozott, legutóbb a francia Strasbourg alkalmazásában állt. A futballista eddig 22 alkalommal ölthette magára a válogatott mezt, és tagja a svédek, illetve a portugálok elleni vb-selejtezőre készülő keretnek.

A DVSC szombaton Feczesin Róbertet szerződtette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik