Élet-Stílus

Fisichella ülhet Massa helyére

A Forma-1-es Ferrari szerdáig dönti el, ki ül be versenyautójába a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyére. Badoernek feltehetően mennie kell, Fisichella a legnagyobb esélyes.

Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke a vasárnapi Belga Nagydíj után, úgy nyilatkozott, hogy rövidesen döntenek az ügyben.

A magyar GP-t követő két viadalon Luca Badoer tesztpilóta foglalta el Massa helyét, ám szereplése csalódást keltett, a valenciai Európa Nagydíjon 1 kör hátránnyal a 17. lett, míg Spában a 14.,utolsó helyen végzett.

Fisichella ülhet Massa helyére 1

“Erős csapatot szeretnénk” – szögezte le Domenicali, ami előrevetíti, hogy Badoert a jövőben ismét csak tesztelésre használják.

Lapértesülések szerint a spanyol Marc Gené is esélyes arra, hogy vezesse a Ferrari egyik versenyautóját a szeptember 13-i Olasz Nagydíjon, Monzában, és még az is elképzelhető, hogy Giancarlo Fisichella, a Force India veterán versenyzője szerződik néhány futamra a maranellói gárdához.

Fisichella hatalmas meglepetésre megnyerte a szombati időmérőt Spában, és Räikkönen mögött a második lett a vasárnapi GP-futamon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik