Élet-Stílus

Halálra gázolt egy kerékpárost a Loki játékosa

A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen válogatott játékosa, Bodnár László halálra gázolt egy kerékpárost péntek késő este Nyírbátorban.

A biciklist a kisváros Császári útján ütötték el, s a helyszínen életét vesztette – mondta még péntek este Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság szóvivője.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség hivatalos honlapja részletekkel is szolgál: „Pénteken 21 óra körül Nyírbátor lakott területén kívül, a Császári úton személygépkocsi gázolt el egy előtte közlekedő kerékpárost. A láthatósági mellényt viselő, 34 éves nyírvasvári illetőségű férfi a helyszínen életét vesztette. Az ügyben szakértők bevonásával büntetőeljárás indult.”

A megyei főkapitányság sajtóügyeletese szombaton délután arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy „a rendőrség eddigi vizsgálatának adatai szerint a gépkocsivezető (azaz futballista) hibája okozhatta a nyírbátori halálos kerékpáros-balesetet”.

Bodnár vezette az autót

A sportnapilap internetes kiadása debreceni forrásra hivatkozva szombat délelőtt arról írt, hogy B. L. vezette a Mercedes típusú gépkocsit, hozzátéve, hogy a 30 éves futballista kihagyja a szombati, Nyíregyháza elleni bajnokit, a balesetben ugyanis könnyű sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították.

Halálra gázolt egy kerékpárost a Loki játékosa 1

A DVSC honlapja viszont már megnevezte a játékost: Bodnár Lászlóról van szó. Szilágyi Sándor cégvezető elmondta, hogy a válogatott védő szüleihez tartott Mátészalkára, amikor a sajnálatos baleset bekövetkezett. „A rendőrségi vizsgálat folyamatban van, ezért bővebb információval a jelenlegi helyzetben nem tudunk szolgálni – mondta Szilágyi Sándor.

A 39-szeres válogatott futballista – aki pályafutása során a Dinamo Kijevben és az Arszenal Kijevben, a Rodában, valamint a Red Bull Salzburgban is megfordult – nyáron igazolt korábbi csapatához, a DVSC-hez. A Levszki Szófia elleni selejtező odavágóján bombagólt szerzett, ezzel jelentős szerepet vállalt abban, hogy a Loki a főtáblára jutott a Bajnokok Ligájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik