Élet-Stílus

Elviszi Robbent a nevető harmadik?

Spanyol és angol lapértesülések szerint a Manchester United ragaszkodik a holland válogatott Arjen Robben leigazolásához, de változatlanul vinné a Real Madrid villámléptű szélsőjét az FC Liverpoool is. A Bayern München lehet mégis a befutó.

A madridi Marca csütörtökön címoldalán tudatta, hogy Robben – aki bizonytalannak érzi helyzetét a spanyol futballcsapatnál – azt kérte a klub elöljáróitól, hogy engedjék távozni, s a kérdés most már csak az, hogy hová és mennyiért.

A The Sun szerint az angol bajnok MU-nak mindenképpen kell Robben, de szeretnék az árát a lehető legjobban leszorítani. A holland játékos piaci értéke 30 millió euró körül van, ám a manchesteriek egyelőre 12,5 milliót ajánlottak, és a hírek szerint maximum 17-ig hajlandóak elmenni. Rontja az esélyeiket a szigetországi nagy rivális FC Liverpool, pontosabban annak spanyol vezetőedzője, Rafa Benítez, aki 20 milliónál is többet kínálna Robbenért.

Hogy Benítez is újfent felbukkant a kérők sorában, azt a londoni Daily Mirror azzal magyarázza, hogy a spanyol szakvezető szívesen törne borsot régi riválisa, az MU-val hosszú esztendők óta sikert sikerre halmozó menedzser, Sir Alex Ferguson orra alá akár Robben megszerzésével, akár a játékos árának minél erőteljesebb felverésével.

Ezzel egy időben a német lapok már arról írnak, hogy a Bayern München minden kérdésben megállapodott a játékossal. A Real állítólag 25 millió eurót kap Robbenért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik